Actorul George Burcea a explicat, într-o postare pe rețelele sociale, care au fost motivele ce au dus la ruptura dintre el și fosta soție, Andreea Bălan.

Cu acestă ocazie, Burcea i-a transmis un mesaj emoționant fostei sale partenere de viață.

Vine dintr-o familie cu probleme

”Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. În acest tatuaj sunt eu cu ea. Nu am făcut acesta tatuaj ca să-l șterg dacă mă despart de ea”, a spus el.

Actorul a explicat faptul că, din păcate, a fost influențat de dramele pe care le-a trăit în copilărie.

”În momentul în care ai un background asemănător cu al meu, adică o familie care se destramă – mama venea foarte rar acasă, iar pe tata l-am văzut prima oară la 18 ani – , rata să destrami și tu la rândul tău familia este destul de mare.

Toate traumele din copilărie, toate lacrimile, toate momentele mai puțin plăcute m-au făcut să ajung pe această cale. Actoria înseamnă și suferință.”, a scris Burcea pe Instagram.

Sărutări cu Viviana Sposub

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului „Ferma”.

După multe luni de inactivitate, noul contract pare să fie o binecuvântare pentru actor, dar, cu toate acestea, el s-ar număra printre participanții „low cost” ai emisiunii de la PRO TV.

Actorul George Burcea a fost filmat sărutându-se cu Viviana Sposub, la „Ferma” de la Pro TV. George Burcea și Viviana Sposub au devenit din ce în mai apropiați, în cadrul emisiunii „Ferma”.

Pe de altă parte, George Burcea a recunoscut, chiar în cadrul emisiunii “Ferma”, că nu o poate uita atât de uşor pe Andreea Bălan.

Trebuie spus că presa mondenă a speculat că unul dintre motivele despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea ar fi fost legat de nemulțumirile cântăreței legate de câți bai aducea actorul în casă.