George Burcea nu a dat prea multe detalii despre viața sa privată după despărțirea de Andreea Bălan. Totuși, în ultimul său interviu pentru revista Unica, acesta a vorbit despre femeile din viața sa.

Fostul soț al Andreei Bălan a declarat în cadrul interviului pentru sursa anterior menționată că în viața sa există mai multe femei și le-a enumerat fără a lăsa loc interpretărilor.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții.

O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit.

Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire.

După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.

Cum se simte actorul după despărțirea de Andreea Bălan

Nimeni nu se aștepta ca Andreea Bălan să divorțeze de actorul George Burcea dar inevitabilul s-a produs. În cadrul aceluiași interviu, actorul a declarat că trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale deoarece face ce îi place. La starea de bine a lui George Burcea se adaugă și sănătatea celor două fetițe ale sale.

”În România ești un subiect fierbinte (pentru presă), doar atunci cand te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin…spre deloc.

Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună.

Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele.

Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a afirmat el.