Andreea Bălan și Victor Cornea plănuiesc să se mute împreună

Cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți și plănuiesc ca următorul pas să aibă loc la finalul anului.

Povestea celor doi a fost făcută publică la începutul lunii iunie, însă din cauza diferenței de vârstă, fanii vedetei nu le-au dat mari șanse celor doi, iar aceeași părerea au avut-o și părinții tenismenului.

Andreea Bălan este mai fericită ca oricând

Cei doi îndrăgostiți au devenit și mai uniți datorită hopurilor întâmpinate, iar acum vor să ducă relația la nivelul următor.

Apropiații artistei au declarat pentru Cancan.roAndreea Bălan nu a fost niciodată mai fericită ca acum.

„Nu am văzut-o niciodată pe Andreea atât de fericită, de binedispusă, de liniștită. Chiar niciodată, cu niciun bărbat. Victor este jumătatea ei adevărată. La ei totul este simplu, intuitiv, nici unul nu face un efort pentru celălalt, se completează minunat.

De câteva săptămâni au început să discute despre posibilitatea de a se muta împreună, Victor își dorește enorm acest lucru. Să se trezească zi de zi lângă Andreea. Însă, situația este complicată. El locuiește la Sibiu, acolo unde este și tot staff-ul său, antrenor, preparatori fizici etc. Să nu mai spunem despre familie”, a declarat un apropiat al artistei.

Andreea trebuie să ia în considerare și copiii în acest următor pas din viața sa: „Pe de altă parte, Andreea nu se poate muta nicăieri pentru că este cu copiii. Așa că momentan trebuie să stea despărțiți și să se vadă atunci când programele lor coincid. Însă, din câte am înțeles, probabil că el se va muta la ea până la sfârșitul anului, cred că sunt capabili de orice ca să fie împreună tot timpul” au declarat prieteni ai Andreei, potrivit Cancan.ro.

Declarațiile lui Cornea despre relația cu Andreea

Victor Cornea a fost foarte atent la cuvintele sale pe această temă.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională.

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a precizat Victor Cornea.