Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Luni, 1 mai 2023, Andreea Bălan a oferit noi detalii din viața ei personală, punând accentul pe relația ei cu George Burcea și pe relația lui cu fetițele lor.

Vedeta a explicat că l-a dat în judecată pe fostul ei soț pentru că era singurul mod în care putea să îl convingă să nu mai spună lucruri neadevărate despre ea în spațiul public. În ciuda momentelor dificile prin care a trecut, cântăreața de muzică pop a reușit să îl ierte pe George Burcea datorită meditației.

Ba mai mult, vedeta a recunoscut că o prinde bine rolul de mamă singură și că nu regretă nici celelalte despărțiri prin care a trecut, făcând referire la Tiberiu Argint și la Keo.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie, pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul.

E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine.

L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit, luni, Andreea Bălan în cadrul podcastului „Vorba lu Jorge” de pe canalul de Youtube „JORGE OFFICIAL”.

Andreea Bălan vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară

În cadrul acelui podcast, Andreea Bălan a vorbit și despre apariția lui George Burcea în serialul american „Wednesday”. Vedeta l-a persiflat pe actor, în stilul ei caracteristic, spunând că dacă tot joacă în producții de succes, măcar să facă bani să poată plăti pensia alimentară a fetițelor lor.

„Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a zis ea.

Andreea Bălan mai poate avea copii doar cu ajutorul unei mame surogat

Cântăreața de muzică pop a mărturisit, totodată, că nu își mai dorește copii, explicând că, dacă se va ivi această dorință în viitor, va fi nevoită să apeleze la o mamă-surogat.

„Pot să mai fac copii doar cu mamă-surogat. Tehnologia, în ziua de azi, ne permite. Cu ovocite, cu fertilizare in vitro, mi-aș dori, da! Dacă nu ajungeam să fiu o mamă singură, nu învățam multe lucruri. Nu regret nicio despărțire, nici cea de tatăl copiilor. Din eșec și din greșeli înveți.

Abia când te întinzi pe jos de durere începi să înveți. Când totul e roz, n-ai cum să înveți, niciodată!”, a zis ea.