Este bucurie mare în cuplul Victor Cornea – Andreea Bălan, atât datorită minunatei povești de dragoste pe care o trăiesc tenismenul de 29 de ani și cântăreața de 39 de ani, dar și grație celui mai recent rezultat înregistrat de Victor pe terenul de tenis.

Iubirea pentru Andreea Bălan îi dă aripi lui Victor Cornea! A câștigat un nou turneu de tenis

Mai exact, sâmbătă, 12 august, Victor Cornea a câștigat finala în proba de dublu a turneului de tenis challenger de la Banja Luka (Bosnia-Herţegovina). Sportivul român a făcut pereche cu Philipp Oswald din Austria.

Cei doi au învins cuplul Herţegovina), dotat cu premii totale de 118.000 de euro, sâmbătă, după ce a trecut în finala de cuplul Andrei Golubev (Kazahstan)/Denis Molcianov (Ucraina), cu 3-6, 6-1, 15-13.

Principalii favoriţi s-au impus după o oră şi 24 de minute în faţa favoriţilor numărul doi, după ce au salvat trei mingi de meci.

În luna iulie, la Salzburg (challenger), Cornea şi sârbul Nikola Cacic pierdeau semifinala cu aceeași pereche Golubev/Molcianov.

Victor Cornea şi Philipp Oswald s-au ales cu un cec de 6.845 de euro şi 100 de puncte ATP la dublu.

Turneul de tenis din Bosnia-Herţegovina a fost dotat cu premii totale în valoare de 118.000 de euro.

Victor Cornea (locul 76 ATP la dublu) este la al şaselea titlu challenger câştigat în acest an, după cele de la Oeiras 1, Oeiras 3, Tenerife 1, Rovereto și Sanremo.

Victor Cornea nu-și mai ascunde iubirea pentru Andreea Bălan

Cât despre povestea de dragoste dintre Victor Cornea și Andreea Bălan, dovada cea mai clară că lucrurile sunt serioase este faptul că artista l-a prezentat deja pe Victor celor două fetițe ale sale, Ella și Clara. Este pentru prima oară după despărțirea de George Burcea când Andreea Bălan le prezintă celor două fetițe un bărbat, după momentul divorțului.

Iată însă că și Victor Cornea nu se lasă mai prejos și a făcut un gest extrem de romantic, în mod public, imaginile apărând apoi pe contul de Instagram al Andreei Bălan.

Mai exact, tenismenul și-a personalizat echipamentul de la Roland Garros cu numele iubitei sale.

SURSĂ FOTO: Instagram, Andreea Bălan

„Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, recunoștea Andreea Bălan pe data de 23 iunie, atunci când a împlinit 39 de ani.