Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Deși fanii și-au făcut griji pentru starea de sănătate a artistei, având în vedere că rămăsese singură cu cele două fetițe, se pare că aceasta și-a refăcut viața mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Pe lângă viața sentimantală, care îi merge excelent, de când are o relație cu Tiberiu Argint, artista se poate declara completă și pe plan profesional. Andreea Bălan câștigă mai bine ca niciodată, ba chiar a optat și pentru o schimbare totală de look.

Blondă platinat, cu breton și tunsoare dreaptă, Andreea Bălan este un alt om și a renunțat complet la imaginea pe care o avea anterior.

Noul ei look vine la pachet și cu un nou contract, care potrivit retetesivedete.ro, i s-ar datora chiar iubitului ei, director de vânzări la una dintre cele mai mar companii de sisteme audio scumpe de la noi.

Andreea Bălan, reclamă pentru firma iubitului

Mai pe scurt, Andreea Bălan a semnat un contract cu firma lui Tiberiu Argint. Aceasta a făcut o reclamă, plătită, pe contul personal de instagram, la o boxă inteligentă.

„Hei dragilor, sunt complet îndrăgostită de sunetul puternic și precis pe care-l redă sistemul audio Beoplay A9 4G Brass/Smoked Oak 2 de la @bangolufsen Indiferent unde alegi să amplasezi BeoPlay A9, vei avea parte de flexibilitate completă prin conectica Wireless, AirPlay, DLNA sau Bluetooth și acces încorporat la furnizorii principali de streaming.

Controlul se face fie din telefon/tabletă și prin „magia” senzorilor tactili aflați pe suprafață sistemului, iar designul casei tale va capătă noi dimensiuni cu ajutorul suportului de podea din lemn sau a suportului de perete și a husei interschimbabile în diferite culori. #beoplayA9 #bangolufsen ❤”, a scris Andreea Bălan, pe contul personal de Instagram.

Postarea artistei vine la puțin timp după ce George Burcea a apărut în clipul de prezentarea al emisiuii „Ferma” sărutându-se pasional cu tânăra Viviana, o tânără de 22 de ani.