Nimeni nu se aștepta ca Andreea Bălan să-și revină atât de rapid după divorțul cu scandal de actorul George Burcea. Blonda își vede însă mai departe de viață. La ultima sa apariție chiar a șocat pe toată lumea.

Andreea Bălan, de nerecunoscut!

Fanii nu și-au dat seama din prima că este vorba despre artista lor preferată. Andreea Bălan și-a schimbat radical look-ul. Cei care o apreciază s-au arătat încântați de felul în care arată acum artista.

Una dintre cele urmărite și apreciate artiste de la noi din țară a decis să facă o schimbare de proporții. Deși a trecut printr-o perioadă extrem de grea, acum fiind o mamă singură, acest lucru nu a doborât-o.

După un divorț cu scandal de actorul George Burcea, vedeta și-a găsit liniștea în compania mamei și a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Vedeta a decis acum să apeleze la o schimbare de look, iar fanii au reacționat imediat.

Deși nu este adepta schimbărilor radicale, doar în ceea ce privește culoarea părului preferințele Andreei Bălan au variat, iată că acum, și-a luat inima în dinți și a mers mai departe. Direct de pe platoul emisiunii Antenei 1 ”Te cunosc de undeva”, în cadrul căreia este jurată, Andreea le-a arătat fanilor cum arată acum. Vedeta a apărut cu o nouă tunsoare, cu breton și un blond mat.

După ce și-a pus fanii pe gânduri și a primit numai aprecieri, pentru că aceștia s-au arătat încântați de schimbarea vedetei, Andreea a revenit la normalitate, căci totul a fost doar un joc, de dragul emisiunii, timp în care vedeta a purtat o perucă.

”Cât de superbă ești”, ”Zici ca este un desen nu o fotografie”, ”Ești minunată”, ”Super tare”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe vedetă pe Instagram.

Se pare că, indiferent că apelează la o schimbare de look, cu sau fără breton, fanii sunt tot timpul de acord cu alegerile vedetei lor preferate și o susțin necondiționat.