Andreea Bălan a fost plecată pentru câteva zile pe litoral, unde a avut timpul necesar pentru a se bucura de momente de relaxare.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, susțin sursele wowbiz.ro despre relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Face terapie de la 27 de ani

„Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (…) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a transmis Andreea Bălan pe vlogul ei.

George Burcea dă din casă

George Burcea nu a dat prea multe detalii despre viața sa privată după despărțirea de Andreea Bălan. Totuși, în ultimul său interviu pentru revista Unica, acesta a vorbit despre femeile din viața sa.

Fostul soț al Andreei Bălan a declarat în cadrul interviului pentru sursa anterior menționată că în viața sa există mai multe femei și le-a enumerat fără a lăsa loc interpretărilor.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții.

O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit.

Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire.

După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.