Într-un mesaj postat marţi pe pagina sa de Facebook, Andreea Bălan a ţinut să clarifice o serie de informaţii apărute în presă legate de relaţia dintre ea şi George Burcea.

“Nu de putine ori in cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacata pe nedrept si a trebuit sa ma apar. Armura mea a fost intodeauna adevarul si voi continua sa va spun direct si sincer prin ce trec pastrand discretia necesara protectiei fetelor mele”, a precizat artista.

Problema ar fi plecat de la faptul că, în urmă cu şase zile, Andreea Bălan ar fi primit cadou de la o agenţie de voiaj o vacanţă de 7 zile în Grecia pentru ea, fetiţele şi mama ei. Pentru a putea părăsi ţara, Andreea avea nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui, adică George Burcea, însă acesta se află într-o locaţie izolată, pentru filmarea unei emisiuni, şi nu poate fi contactat până la jumătatea lunii septembrie.

“Am luat legatura telefonica cu producatorii emisiunii respective, pentru a-i intreba daca exista posibilitatea ca un notar pubilc sa ajunga la locul filmarii pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, ca aceasta posibilitate nu exista intrucat concurentii se afla in izolare stricta si nu au acces la nicio cale de comunicare”, a mai scris Andreea Bălan.

Artista a ţinut să înlăture orice critici şi comentarii apărute în spaţiul public şi a menţionat că:

“In nicio clipa nu am sugerat sau dat de inteles ca-mi doresc inlaturarea lui din emisiunea respectiva sau orice alt proiect. Din contra, ma bucur pentru realizarile lui, avand in vedere ca si el are resonsabilitati egale fata de copiii nostri.

Am inteles situatia si din experienta stiu cum functioneaza aceste emisiuni. Astfel am refuzat vacanta primita in Grecia si am optat pentru un sejur pe litoral in Romania saptamana viitoare cu copiii mei.

Avand in vedere ca mi-am trait mereu viata dupa principii solide si morale, sunt sigura ca si de aceasta data, adevarul va iesi la iveala.”

Andreea Bălan, acuzată de infidelitate de George Burcea?!

Acestea nu au fost singurele tensiuni recente între Andreea Bălan şi George Burcea. După ce bărbatul ar fi sugerat că Andreea nu i-ar fi fost fidelă pe perioada mariajului lor, artista a explicat, într-un interviu, că acest lucru nu este adevărat: nu numai că a fost fidelă pe perioada relaţiei cu George Burcea, dar şi în toate relaţiile pe care le-a avut.

“Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva.

Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul”, a declarat Andreea Bălan pentru SpyNews.