Este dezvăluirea momentului. Andreea Bălan s-a decis să facă totul public. După luni de incertitudine, totul este gata să revină la normal.

Andreea Bălan a făcut marele anunț!

Andreea Bălan revine pe micile ecrane la show-ul Antenei 1, Te cunosc de undeva. În ciuda scandalului legat de infectările celor din echipă cu coronavirus, toate lucrurile revin acum la normal. Chiar Andreea Bălan a făcut anunțul. Emisiunea se va relua pe data de 12 septembrie.

„Cand pasiunea se intalneste cu munca, se construiesc lucruri minunate. ✨
Al 15 lea sezon Te Cunosc De Undeva incepe pe 12 septembrie!
Duminica frumoasa sa aveti si La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui de Sf. Alexandru 🎂🥂”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

Marcel Pavel, infectat cu coronavirus

Explozia infectărilor cu coronavirus de la Te cunosc de undeva s-a întâmplat în luna iunie. Printre primii care au avut de suferit a fost cântărețul Marcel Pavel. Apoi, rând pe rând au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș sau Adriana Trandafir.

Nici cântăreața Ami nu a scăpat atunci de probleme. A intrat în izolare alături de câinele ei, Bobo pentru puțin timp, în ciuda faptului că primul test pentru coronavirus ieșise negativ. Și al doilea a ieșit la fel.