Lidia Buble a scos la iveală mai multe dezvăluiri despre debutul în muzică, atunci când avea 18 ani. Aceasta a povestit că a mers cu o prietenă la studioul lui Adi Sână. Acolo, acesta a încurajat-o și pe ea să încerce niște voci pentru o piesă. Dec aici a început deputul Lidiei Buble în muzică.

După ce piese ”Noi gândim la fel” a fost gata, artista l-a rugat pe Adi Sână să păstreze piesa și să nu o dea la radio pentru că îi era frică de reacția pe care o puteau avea părinții ei.

”(…) mi-am însoțit prietena să tragă voci pentru o piesă. M-a rugat și pe mine Adi să încerc, ușor neîncrezător, și de acolo a început drumul meu spre muzică.

Când am înregistrat „Noi simțim la fel, toată lumea era încântată, radiourile plăceau piesa, iar eu i-am spus lui Adi să păstreze melodia și să nu fie difuzată pe radio, pentru că îmi era foarte frică de reacția părinților mei.”, a declarat artista pentru viva.ro.

Care este cel mai mare regret al artistei

Lidia Buble spune că a fost criticată „pentru toate motivele din lume” însă nu a căzut pradă presiunii. De asemenea, vedeta a oferit detalii despre regimul pe care îl urmează pentru a se menține în formă.

„Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât  și în ceea ce privește aspectul meu fizic.

Pe moment,  poate  fi  distractiv  dar,  dintr-un punct, poate deveni enervant. În această  toamnă,  voi   lansa   o   piesă   care vorbește   exact   despre   acest   subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur.

Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea”, a transmis Lidia Buble, potrivit viva.ro