„Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât  și în ceea ce privește aspectul meu fizic.

Pe moment,  poate  fi  distractiv  dar,  dintr-un punct, poate deveni enervant. În această  toamnă,  voi   lansa   o   piesă   care vorbește   exact   despre   acest   subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur.

Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea”, a transmis Lidia Buble, potrivit viva.ro

Ce eforturi face pentru a se menține în formă

Lidia Buble a fost întrebată dacă a avut vreodată un complex.

„Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”, a răspuns vedeta într-un interviu acordat sursei menționate.

De asemenea, cântăreața a fost întrebată și ce eforturi face pentru a se menține în formă.

„Este greu să rămâi la greutatea asta și să te păstrezi în standarde. Fac masaj, aproape în fiecare zi, merg la sală, și sunt mereu atentă la ce mănânc”, a răspuns aceeasta.

Lidia Buble spune că nu îi este frică de muncă

Lidiei Buble i s-a cerut să ofere trei motive pentru care ar merita să fie lăudată și trei motive din cauza cărora ar merita să fie criticată.

„Pot să fiu apreciată, nu lăudată, pentru că am o ambiție mult peste medie, pentru că nu îmi este frică de muncă, atunci când știu că rezultatul urmează să fie unul senzațional, dar și pentru că am un suflet care iartă și o vibrație care face bine grupului în care mă desfășor.

Sunt criticată pentru toate motivele din lume, fără a fi însă justificate. Eu mă critic, deseori, pentru că se întâmplă să fiu cam repezită și să iau decizii la supărare, dar și pentru că am prea multă încredere în oameni sau pentru că las părerile altora să mă influențeze”, a transmis vedeta.