Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu scandal la începutul acestui an. Chiar dacă cei doi nu au divorțat oficial, nu mai trăiesc împreună și nu îi mai leagă decât copiii pe care îi iau.

Adevărul despre Andreea Bălan!

Acum, actorul s-a decis să dea cărțile pe față. Concurent la emisiunea Ferma de la ProTV, George Burcea vine cu dezvăluiri incendiare. S-a decis să vorbească despre divorțul de Andreea Bălan. George Burcea a decis să dezvăluie și partea lui de adevăr în legătura cu mariajul cu Andreea Bălan, după numeroasele scandaluri dintre cei doi în ultima perioadă.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi”, a povestit George Burcea, conform ProTV.

Actorul a povestit, de asemenea, ce s-a întâmplat în momentul în care a fost invitat la o emisiune de televiziune. “Am fost într-o emisiune.

Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a mai spus actorul.

George Burcea a vorbit și despre relația pe care o are acum cu fosta soție. “Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele.

Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mărturisit concurentul de la Ferma. Orășeni vs Săteni.