Este din nou scandal între George Burcea și Andreea Bălan. Deși se credea că cei doi au îngropat securea războiului și că vor avea o relație normală de dragul vedetelor, actorul a izbucnit.

George Burcea, mesaj dur pentru Andreea Bălan!

Mesaj extrem de dur al lui George Burcea. Acesta i-a pus în vedere fostei sale partenere de viață mai multe lucruri. De dragul fetițelor să termine cu scandalurile și cu minciunile. ” Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om.

În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a spus actorul, conform click.ro.

Dar asta nu e tot. Implicat în emisiunea Ferma de la ProTV, George a vorbit și despre viața sa sentimentală. „Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a dezvăluit Burcea, conform sursei citate.

Actorul nu a ratat ocazia de a o înțepa din nou pe fosta lui parteneră de viață. A vorbit despre fostele sale iubite, cu referire la Andreea Bălan. „Unele au dezvoltat o plăcere nebună să vorbească despre mine, chiar dacă în termeni duri. Chestia este că toate răutățile pe care le dăm în viață se întorc înzecit, iar când vin, vin în grup și ne destabilizează emoțional…doar că atunci va fi prea târziu pentru regrete.

Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit”, a mai spus George Burcea.