Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia, le-a spus adio fanilor, colegilor de scenă și familiei. Aceasta a decedat la onorabila vârstă de 82 de ani.

S-a stins o stea a telenovelelor

Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele „María la del Barrio” („Sărmana Maria”) şi „Maria Mercedes”, a decedat după o lungă perioadă de spitalizare. Aceasta a fost internată în spital din cauza unui accident vascular cerebral. Anunțul care a șocat televiziunea din Mexic a fost făcut, joi, de familia sa, conform EFE.

„Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021. Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas”, au transmis apropiații actriţe mexicane pe reţelele de socializare.

Carmen Salinas a intrat în comă în noiembrie

Aceasta a fost spitalizată de urgență pe 11 noiembrie. După ce a suferit un accident vascular celebral, Carmen Salinas a intrat în comă, informa atunci Gustavo Briones, nepotul celebrei actrițe. Înainte de accidentul vascular celebral, Carmen Salinas era activă profesional, făcea parte din telenovela „Mi fortuna es amarte”, de Nicandro Díaz.

Cariera lui Carmen Salinas Lozano

Simpatizata actrică mexicană, pe numele ei întreg Carmen Salinas Lozano, s-a născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în Coahuila. Talentul și personalitatea sa au câștigat inimile telespectatorilor din întreaga lume, căci telenovelele în care a jucat au fost difuzate în diverse state. Admiratorii acesteia i-au putut urmări cariera artistică mai bine de jumătate de secol.

Carmen Salinas a debutat în televiziune cu telenovela „La vecindad” în 1964, ba chiar a jucat şi în producții cinematografice pentru marele ecran, precum „La vida inútil de Pito Pérez” din 1970. Aceasta a făcut parte și din distribuția unor telenovele recente, precum „Mi marido tiene más familia” din 2019 şi „Mi fortuna es amarte” din 2021, care este difuzată pe canalul Las Estrellas. Pe lângă activitatea din fața camerelor de filmat, Carmen Salinas a fost membră a Camerei Deputaţilor din Mexic între 2015 și 2018.