Hollywood-ul este în doliu! Lumea filmelor este șocată de vestea tragică pe care a primit-o. Actorul William Lucking, celebru pentru rolul din Sons Of Anarchy, s-a stins din viață. William Lucking, un actor consacrat de la Hollywood, a murit la vârsta de 80 de ani.

Când s-a întâmplat nefericirea

Admiratorii și colegii de film ai regretatului actor au aflat despre pierderea umană abia acum, în noiembrie, după aproape o lună de la decesul lui William Lucking. Deși informația a apărut recent, William Lucking a încetat din viață pe 18 octombrie. Acesta a murit în casa sa din Las Vegas. Din dorința de aș consuma tristețea în liniște, ci nu în fața jurnaliștilor, familia sa nu a dorit să facă public decesul pentru o perioadă de timp.

Mesajul emoționant al soției

Vizibil îndurerată din cauză că a pierdut omul care i-a fost alături la bine și la greu și cu care a împărțit o viață, soția starului de cinema a postat un mesaj emoționant în care l-a descris pe actor în câteva cuvinte.

„Deși William a jucat adesea oameni duri și oameni puternici, în viața sa a fost total diferit.” este fraza cu care Sigrid Insull Lucking, soția actorului, a început mesajul public scris pe pagina sa de Facebook.

„Deși William a jucat adesea oameni duri și oameni puternici, în viața sa a fost total diferit. A fost un bărbat elegant, cu un intelect strălucit, căruia îi plăcea să vorbească despre politică și despre problemele actuale și mereu își susținea extrem de bine punctul de vedere. Adora să discute despre filozofie și fizică și să-și afirme opinii fine despre artă și poezie. Era un om uriaș cu suflet de poet, unul care conținea… un fel de tensiune în ființa lui… ca un bolovan care se clatină în vârful unui deal… ”, a scris Sigrid Insull Lucking.

Cariera lui William Lukling

William Lucking s-a născut în Michigan, apoi s-a mutat cu familia sa în California. A studiat la UCLA și la Pasadena Playhouse.

A jucat într-o multitudine de filme celebre precum:  Mission Impossible, The Partridge Family, Gunsmoke, Columbo, Murder, She Wrote, NYPD Blue, The X-Files and The West Wing sau Erin Brockovich. Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel din serialul Sons Of Anarchy. El a interpretat personajul Piney Winston, un motociclist morocănos. Acesta a apărut în 35 de episoade din serial în perioada 2008 – 2011.