Granville Adams avea 58 de ani și era cunoscut publicului pentru rolul din serialul Oz. Acesta a dus o luptă lungă cu cancerul.

Actorul Kirk Acevedo este distrus de pierderea prietenului său

Anunțul a fost făcut de Kirk Acevedo, co-starul seriei HBO. În vârstă de 49 de ani, cel care a jucat rolul lui Miguel Alvarez în „Oz” a distribuit o serie de fotografii pe profilul său de Twitter alături de prietenul său.

„Mi-am pierdut fratele astăzi după o lungă luptă cu cancerul”, a scris Kirk Acevedo.

De asemenea, un comunicat de presă a fost postat pe reţelele de socializare de soţia sa, Christina, şi de câţiva prieteni.

Prietenii au fost alături în luptă

„Noapte bună, dulce prinț/și zboruri de îngeri care cântă să te însoțească”, a scris Fontana. Tom Fontana și starul din ”Oz”, Dean Winters, au lansat o campanie GoFundMe la începutul acestui an pentru a-i ajuta pe Granville Adams și pe amilia sa să plătească pentru tratamentul actorului.

Granville Adams
sursa: promptnews.ro

O campanie ce a strâns 99.800 de dolari

Campania a continuat să strângă 99.800 de dolari, depășind obiectivul de 69.500 de dolari, rămânând activă, deoarece Adams a avut în continuare nevoie de tratament.

Granville Adams a fost membru al distribuției în toate cele sase sezoane ale serialului ”Oz”, interpretând rolul lui Zahir Arif în 48 de episoade. După ce a fost încarcerat pentru deținerea de bunuri furate, Arif suferă o transformare și se reformează prin Islam pentru a deveni unul dintre cei mai liniștiți prizonieri din închisoarea statului Oswald. Adams a jucat și în “Homicide: Life on the Street”, de la NBC și în ”Empire”.

Granville Adams mai este cunoscut pentru rolul în serialul NBC „Homicide”, unde l-a interpretat pe ofiţerul de poliţie Jeff Westby.