Doliu în televiziune! A murit un actor renumit, cu o carieră de peste 50 de ani

Cunoscutul actor american, a cărui carieră a durat peste 50 de ani, a murit la vârsta de 95 de ani, conform informațiilor transmise de variety.com

Cel mai cunoscut rol al său este Franck Sr., tatăl lui Tony Manero, interpretat de John Travolta în „Saturday Night Fiver” (1978). Acesta a jucat şi în comedia lui Gene Wilder „Frisco Kid” (1979) şi a avut o apariţie în „Serpico” (1973) cu Al Pacino, potrivit sursei menționate.

A apărut în mai multe seriale de succes

Amintim că actorul a debutat în televiziune în anii 1960 şi a apărut în mai multe seriale de succes precum „Miami Vice” (1986). Bisoglio a interpretat rolul sergentului Sal Pernello în sitcomul „M.A.S.H.”.

De asemenea, Val Bisoglio a apărut recent în serialul „The Sopranos” unde a fost Murf, fosta mână dreaptă a lui Junior Soprano, în al treilea episod din sezonul patru, ce va fi difuzat în 2022. După rolul respectiv, Val Bisoglio s-a retras.

A murit un alt actor îndrăgit

Este vorba despre James Michael Tyler, un actor cunoscut și îndrăgit pentru interpretarea personajului „Gunther” în serialul „Friends”. Acesta a murit la vârsta de 59 de ani, după o îndelungată luptă cu cancerul la prostată.

James Michael Tyler a murit duminică dimineaţă în locuinţa sa din Los Angeles, potrivit informațiilor transmise de managerul acestuia pentru sursa menționată.

Amintim că James Michael Tyler a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. Acesta şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”. Totodată, regretatul actor lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vârsta de 40 de ani, conform sursei menționate.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conștientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său, în urma tragicului eveniment.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”, se arată pe contul de Twitter al serialului „Friends”.