Întregul cast al unui serial foarte popular este în doliu!

James Michael Tyler a murit duminică dimineaţă în locuinţa sa din Los Angeles, potrivit informațiilor transmise de managerul acestuia pentru variety.com

Amintim că James Michael Tyler a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. Acesta şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”. Totodată, regretatul actor lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vârsta de 40 de ani, conform sursei menționate.

Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conștientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său, în urma tragicului eveniment.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”, se arată pe contul de Twitter al serialului „Friends”.

În ce alte seriale a mai apărut?

Amintim că Tyler este binecunoscut pentru rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston, în popularul serial de la NBC. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.

De asemenea, Tyler a mai apărut în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.

Ce este Friends?

Friends este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York.

Din punct de vedere financiar, Friends este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu 1.000.000 de dolari pentru fiecare episod.