Doliu în lumea muzicală după ce artista R&B, Emani s-a stins din viață la vârsta de doar 22 s-a stins. Potrivit ultimelor informații, aceasta a murit joi noapte. Producătorul ei a confirmat vestea morții, iar fanii sunt în stare de șoc. Mai multe comentarii au apărut pe contul de socializare ar vedetei.

De menționat este faptul că moartea artistei este destul de controversată. Despre Emani, pe numele său real Emani Johnson, se scria în primă fază că ar fi murit într-un accident de mașină, însă informația nu a fost niciodată confirmată oficial.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat pentru revista People, producătorul de discuri J Maine a confirmat moartea cântăreței, fără a preciza cauza morții și fără a da mai multe detalii în acest sens.

„Emani 22 a fost o persoană minunată care lumina literalmente orice cameră în care se afla”, a spus acesta.

Tragedie în lumea muzicii. Cauza morții este încă un mister

Părinții artistei sunt și ei în stare de șoc. Tatăl acesteia, Darryll Johnson, i-a adus pe Twitter un omagiu fiicei sale. Nici el nu a făcut referire la cauza decesului, însă mesajul său este unul destul de disperat.

„Mulțumesc copilul meu, pentru lumina ta. Ești veșnic în inimile noastre. Tati te iubește atât de mult. Odihnește-te în pace fetiţa mea. Te iubesc pentru totdeauna # Emani22”, a scris tatăl vedetei.

Misterul rămâne însă cauza morții artistei. Nimeni nu știe cum a ajuns vedeta de doar 22 de nai să-și piardă viața. Deși în presa străină au apărut informații conform căreia aceasta ar fi murit într-un accident rutier, pe rețelele de socializare se vehiculează cu totul alte informații.

Mai exact, zvonurile spun că Emani, celebra artsita R&B ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Pe de altă parte nici acest lucru nu a fost confirmat până acum, deci moartea ei rămâne încă incertă.

De menționat este faptul că cea mai difuzată melodie a artistei pe Spotify a fost „Feelings”. Totodată, pentru pesele ei, aceasta a mai colaborat cu Trippie Redd în două ocazii, pentru „Emani’s Interlude” și „Fire Starter”. În 2020, ea a lansat EP-ul The Color Red.