Raluka i-a speriat pe internauți. În ce ipostază s-a pozat artista? Fanii au reacționat dur

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a artistei Raluka au fost surprinși într-un mod neplăcut atunci când au văzut că aceasta a postat pe contul său de Instagram o nouă fotografie. Poza distribuită o arată pe artistă pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă.

Fanii s-au speriat, mai ales în contextul în care numărul de cazuri de coronavirus continuă să crească, și au lăsat mai multe comentarii, întrebând ce s-a întâmplat, de fapt. Fosta concurentă de la ”Te cunosc de undeva” i-a liniștit pe fani și le-a spus că nu au de ce să se îngrijoreze, însă nu a spus, concret, ce s-a întâmplat de a ajuns la secția de Terapie Intensivă.

Alături de fotografie, artista a scris și un mesaj ”Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție”.

Artista a postat și o poză cu Juno la ATI

Alături de imaginea cu ea la Terapie Intensivă, Raluka a postat o imagine și cu Juno, fostul iubit al cântăreței Jo. Acesta se afla și el pe un pat de spital la Terapie Intensivă.

Din comentarii reiese faptul că fanii s-au gândit la ce este mai rău, însă cei doi artiști se pregătesc de o nouă colaborare muzicală. În plus, Juno a șters aproape toate pozele de pe contul lui de Instagram și a postat una cu Raluka.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

În imaginea publicată de artist, Juno o ținea în brațe pe Raluka în timp ce amândoi se aflau într-o cadă. La descrierea imaginii, Juno a notat ”un  nou capitol”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de J U N O (@junorakis)

Comentarii dure din partea fanilor

Printre cei care îi urmăresc activitatea au existat și persoane care au considerat că fotografia nu este una potrivită pentru contextul actual. Unii fani au lăsat comentarii răutăcioase, în timp ce alții au precizat că imaginile fac parte dintr-un videoclip.

”Am aflat de ce este ATI full. Pentru ca e nevoie de mâncători de rahat, ca voi sa facă poze artistice. Adevărul e ca dacă ești în starea pe care tu ne o prezinți iti și arde de poze. Circ jalnic! Va vindeți ca niște țoale ieftine!! Pseudo pandemia care v a spalat./Ar trebui sa ii de-a toată lumea unfollow , să vedeți cum își șterge postarea. Eu oricum asta am sa și fac, nu am nevoie de oameni falși și mincinoși/Oameni buni, cred ca este vorba despre un videoclip. Mergeti la Juno pe pagina si vedeti postarile anterioare”, sunt o parte din comentariile primite.

Sursă foto: viva.ro