Doliu în lumea vedetelor! Anna Shay s-a stins din viață

Doliu în lumea vedetelor! Presa internațională a anunțat, luni, că Anna Shay s-a stins din viață „în mod neașteptat”. Aceasta a decedat la doar 62 de ani din cauza unui atac cerebral.

„Ne întristează inimile să anunțăm că Anna Shay, o mamă iubitoare, bunică, vedetă carismatică și cea mai strălucitoare rază de soare a noastră, a murit la vârsta prematură de 62 de ani, în urma unui atac cerebral.

Anna ne-a învățat multe lecții de viață despre cum să nu luăm viața prea în serios și să ne bucurăm de lucrurile frumoase. Impactul ei asupra vieților noastre ne va lipsi pentru totdeauna, dar nu va fi uitat niciodată”, scrie într-un comunicat de presă emis de familia ei, citat de revista americană People.

Sursă: Facebook, Harper’s BAZAAR, Singapore

Despre Anna Shay

În 2021, Anna Shay a apărut în serialul american Bling Empire de pe Netflix, câștigând rapid aprecierea oamenilor.

„Nici măcar nu mă așteptam să fiu în fața camerei de filmat. Sunt foarte timidă și m-am lăsat purtată de orice situație se întâmpla. Eram doar eu însămi”, a explicat vedeta.

„Există mai multe lucruri în viață decât prostiile superficiale…”, a fost sfatul pe care l-a oferit colegilor ei, când a văzut cât de mult se bucură de celebritatea obținută de pe urma serialului american.

Pe măsură ce notorietatea ei a crescut, fanii ei au fost intrigați de viața ei, în special de averea ei.

„Anna Shay este pe jumătate japoneză și pe jumătate rusoaică și este super, super bogată”, a zis actorul Kane Lim în timpul sezonului 1 din Bling Empire.

Potrivit sursei citate anterior, Kane Lim a spus, atunci, că banii tatălui ei au fost acumulați din „arme”.

„L-am întrebat: De ce ai spus că tatăl meu era înarmat? El a spus: ”Nu știu.” Credea că știe, dar poate că nu știa și doar ghicea”, a fost reacția ei, potrivi sursei citate anterior.

Potrivit informațiilor obținute de NBC, în realitate, tatăl ei a fost fondatorul Pacific Architects and Engineers, un contractor global pentru serviciile de apărare americane care datează din anii 1960.