FCSB a obținut un punct în deplasare! Gigi Becali insistă că va termina de tot cu viața publică

În cadrul intervenției respective, Gigi Becali a cerut ca antrenorul Dinu Todoran să nu mai fie agasat cu întrebări incomode în timpul interviurilor.

Mai apoi, latifundiarul din Pipera a insistat din nou că se va retrage din viața publică, punctând că „viața asta, pe pământ, este un fel de dragoste, de bună dispoziție, de distracție”.

Va termina de tot cu viața publică

„În primul rând vreau să vă spun că mai vorbesc doar 5-6 luni. Cred că anul acesta voi termina de tot cu viața publică. Atât cât mai vorbesc, vreau să înțelegeți un lucru. Viața asta, pe pământ, este un fel de dragoste, de bună dispoziție, de distracție. Doar nu o să mă stresez de la fotbal? Eu vreau să mă distrez. Cine nu joacă bine îl schimb. Încerc să refac ce s-a stricat.

Cum să nu vorbească Todoran? Omul antrenează echipa, a făcut echipa de start. Ce înseamnă asta? Mă distrez și cu voi. Știți de ce? Păi, băi băieți, eu am câștigat astăzi un punct în deplasare. Dar a mai fost o echipă care a pierdut acasă. Scrieți mă și despre ea! De ce să nu lăudați echipa care a luat un punct în deplasare?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

Cât timp va mai fi Becali manager general?

În continuare, Becali a fost întrebat cât timp va mai fi manager general.

„Eu nu mai am ambiții. Cui să îi demonstrez? Nu mai am eu treabă cu voi. Vreau să câștig bani. Nu mi-am propus să demonstrez cuiva, ceva. Ce să spun acum? Vreau să îmi protejez banii. Nu vreau să ajung ca Negoiță, ca Borcea, ca Copos, ca toată lumea.

Eu fac cum știu eu și cum am făcut cu toată lumea. (…) Cât timp mai am fotbal și până merg la sicriu. Ați înțeles?”, a conchis Becali.