Trădarea momentului pentru PRO TV! O super vedetă s-a alăturat unui post rival

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” va avea premiera în curând, după o pauză de 6 ani. Antena 1 plănuiește să aducă formatul la viață, aducând în echipa lor tot felul de vedete.

Schimbarea are loc după ce Iulia Albu a încheiat colaborarea cu emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, pentru un rol în emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Următoarea care se va alătura echipei Splash este Anna Lesko, care a renunțat la rubrica din emisiunea „Vorbește Lumea”.

Câți bani va câștiga în noua echipă?

Anna Lesko va putea fi văzută în rolul de co-prezentator în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Vedeta îi va avea alături pe Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii „Burlacul”, care tocmai s-a terminat, și pe Ramona Olaru, cunoscută din emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani!”.

Pe lângă aparițiile și promovarea ei în alte emisiuni ale trustului, Anna Lesko ar urma să primească lunar 4.500 de euro, respectiv 22,144 ron, potrivit informațiilor transmise de fanatik.ro

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte!

Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a declarat Anna Lesko, după ce a semnat cu Antena 1.

La masa juriului se vor afla Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Marin. Jurații vor avea rolul de a evalua curajul și parcursul concurenților în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor.