Este vară și după cum bine știm oamenii preferă să stea la terase și pe afară în loc să se uite la televizor. Acesta este și motivul pentru care lupta în audiențe este mai lejeră în această perioadă și televiziunile preferă să se axeze pe reluări decât să își consume bugetele pe diferite producții care oricum nu sunt vizionate. Noua grilă TV urmează să ajunge la televizoare în toamnă, atunci când vom avea parte de noi emisiuni și programe.

Pro TV a dat lovitura în audiențe cu Las Fierbinți în reluare

Pro TV a bifat o victorie importantă de etapă în audiențele TV de miercuri cu o realuare a serialului Las Fierbinți. Peste un milion de oameni s-au uitat în punctul maxim de audiență. Astfel, în jurul orei 21.15 Pro TV a atins 8.1 puncte de rating, cu un share de piață de 21.9%.

În același timp, Antena 1 și Kanal D au suferit drastic aseară și au scos rezultate extrem de slabe. Astfel, Antena 1 s-a situat pe locul doi cu o realuare a show-ului culinar Chefi la cuțite. Postul TV a bifat de două ori 5.8 puncte de audiență, la ore 22 și 22.30, atingând un maxim de 5.8 puncte de rating, cu un share de 15.4%.

Kanal D a lansat un nou serial

Kanal D a înregistrat rezultate extrem de slabe după ce a mizat pe un nou serial turcesc, Nehir, apărut pe post acum trei zile pentru prima dată. Maximul de audiență a fost înregistrat în jurul orei 21.15, cu dor 4.8 puncte de rating și un share de piață de 13.1%.

Nehir, noul serial de la Kanal D, spune, într-o manieră fascinantă, povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), personajul central al producției, a avut o copilărie nefericită; ea a fost abandonată de către părinți, crescând în orfelinat. Nehir o cunoaște, în adolescență, pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligență care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, femeia devenindu-i tinerei fete un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

Vedeți aici o parte din episodul Las Fierbinți cu care Pro TV a reușit surpriza