Kanal D a reușit să bifeze primul loc în topul audientelor, a doua zi la rând, cu marea finală a show-ului  fenomen “Survivor România”. Postul de televiziune a reușit să atragă atenția a peste 30% din cota de piață pe targetul Comercial și Național în cursul serii de sâmbătă.

Toată lumea s-a uitat la finala Survivor România de la Kanal D

Difuzarea Marii Finale „Survivor România” de la Kanal D a ținut cu sufletul la gură, sâmbătă, aproape toată România. Ediția care a dat câștigătorul reality-ului și a arătat cine primește cei 50.000 de euro a dus Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu cifre de audientă cu adevărat uriașe, lăsând Pro TV și Antena 1 cu mult în urmă.

Kanal D a acumulat peste 30% cotă de piața pe targeturile Comercial și Național

Practic, în intervalul difuzării show-ului, Kanal D înregistrat 9,8% Rating și 31,2% cotă de piață, pe targetul National, 6,0% Rating și 32,7% cotă de piață, pe targetul Comercial, și 7,7% Rating și 27,0% cotă de piață în ceea ce privește publicul urban.

Aproape două milioane de urmăritori

1.723.000 de telespectatori au urmărit, în medie, sâmbătă, fiecare minut al difuzarii Survivor România, așteptând cu tensiune și emoție deznodământul.

Punctul culminant a fost de 2.411.000 de telespectatori care erau cu ochii pe “Survivor România” în minutul de aur, înregistrat la 22:35.

Graficul audiențelor pe urban și național

Zannidache ultima bătalie a celui de-al doilea sezon “Survivor România”

Ultima ediție din acest an a emisiunii Survivor România, care a avut loc în Republica Dominicană, s-a încheiat sâmbătă seara cu un show plin de emoție și implicare, lucru care s-a reflectat și în audiențele uriașe înregistrate de Kanal D.

După jumătate de an în care și-au depăsit limitele cu fiecare încercare, în care toți jucătorii au trecut de la agonie la extaz, Zannidache a luat marele premiu de 50.000 de euro.

„ De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine.

Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința… Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine ”, a povestit câștigătorul Survivor România, Zannidache.