Kanal D a reușit să surprindă vineri seară, atunci când emisiunea Survivor România, începută la ora 20.00, a făcut pur și simplu furori. Aceasta a fost emisiunea la care s-au uitat cei mai mulți români ieri.

Pro TV a primit lovitura de grație

Astfel, la nivel național, Kanal D a atins punctul maxim de audiență pe două intervale la rând, pornind de la ora 22.15 până la 22.45, când a fost punctul culminant de la Survivor România. În această jumătate de oră a atins 11.5 puncte de rating, cu un share de piață de 29.3.

În acest timp, vineri, Pro TV a atins un maxim de 6.4 puncte de rating în jurul orei 21.00 cu serialul Las Fierbinți, cu un share de 20 de procente. Pe locul 3 s-a situat Antena 1, cu un maxim de doar 5.7 și un share e 24 de procente, în momentul emisiunii Mirelei Vaida, Acces Direct, de la ora 18.00.

Kanald D a uimit cu ediția de Survivor România de vineri

O nouă zi, un nou Consiliu de Eliminare la Survivor România 2021. Vineri, pentru unul dintre concurenți competiția din Republica Dominicană s-a oprit chiar înainte de Marea Finală.

A doua Semifinală Survivor România s-a încheiat, astfel a mai rămas un singur pas până la Marea Finală. Andrei Dascălu și Marius Crăciun sunt cei doi finaliști ai zilei. Cei doi Războinici au câștigat cele două imunități puse în joc, astfel au dobândit un loc direct în Marea Finală de mâine, 10 iulie.

Pentru Zanni și Maria Chițu traseul de vineri nu a fost ”pe gustul” lor, cei doi au adus puține pucte și au pierdut victoriile în fața celor doi finaliști ai zilei.

Maria Chițu a fost eliminată

Pentru Maria Chițu competiția Survivor România s-a oprit vineri. Publicul a decis ca ea să fie cea care părăsește competiția în cel de-al doilea Consiliu de Eliminare și ultimul din acest an și această ediție.