Albert Oprea, a fost eliminat după jumătate de an petrecut în competiția Survivor România 2021 din Republica Dominicană. Mai exact, duminică seară, cu doar o săptămână înainte de marea finală, Războinicul se va întoarce în România.

De menționat este faptul că, după prima săptămână de individuale la Survivor România, în cursa pentru votul publicului au intrat Elena Marin, Marius Crăciun și Albert Oprea, dar în final cele mai puține voturi de susținere a primit Albert Oprea, el ieșind favorit săptămâni la rând până acum.

Astfel, deși își dorea să se întoarcă acasă cu premiul cel mare, competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit pentru el. Albert Oprea susține că are regrete pentru că nu și-ar fi dorit să părăsească deloc competiție, ci să își îndeplinească visul.

El a mai adăugat că a fost votat de multe persoane, cărora le cere scuze pentru că nu a mai putut rezista, subliniind faptul că nu a vrut nici măcar o secundă să renunțe.

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut.

Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei”, a spus Albert Oprea.

Cine preia ștafeta la Survivor România 2021

Totodată, acesta a mai adăugat că îi va preda ștafeta lui Andrei, el fiind considerat cel mai bun din echipă. amintind și de Zanni care i-a oferit un gest frumos chiar înainte de a părăsi competiția.

Albert Oprea a subliniat faptul că își dorește ca această competiție să fie câștigată de persoana care va merita, mulțumindu-le coechipierilor săi pentru toată susținerea din ultimele luni.

El a subliniat faptul că Elena este cea care trebuie să ajungă în marea finală după câte a îndurat, iar același lucru este valabil și în cazul lui Zanni.

Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am coniderat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine.

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea.

Maria(Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate.

Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta.(…)”, a mai spus Albert Oprea.