Șoc total pe piața media. PRO TV întrerupe producția emisiunii Ce se întâmplă, doctore?. Anunțul a fost făcut într-un comunicat scurt și extrem de sec semnat de postul din Pache Protopopescu. Motivele pentru care a fost luată această decizie nu sunt încă cunoscute.

„Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă.

Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, se arată în comunicatul de presă.

Decizia șoc a PRO TV

Decizia este cu atât mai șocantă cu cât în februarie cei de la PRO TV anunțat cu entuziasm reluarea emisiunii. În fiecare săptămână, Oana Cuzino a abordat subiecte de interes legate de sănătate și lifestyle. Ea  a avut alături invitați care se bucură de notorietate publică.

”Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într- o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate, poate mai pregnant decât oricând. Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate.

Cu ajutorul invitaților noștri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viața în toată deplinătatea și aspectele ei, trebuie să meargă în forță, cu optimism, înainte!”, spunea atunci Oana Cuzino.

Scoaterea de pe post a îndrăgitei emisiuni vine la scurt timp după o altă lovitură încasată de PRO TV. Este vorba de demisia fulger al lui Florin Călinescu. Acesta a anunțat că a întrerupt colaborarea cu postul tv și că nu va mai face parte din echipa Românii au talent.