Românii par să nu se mai uite la televizor în ultimele zile, cel puțin asta o arată topul audiențelor TV de duminică, intrat în posesia capital.ro.

Se pare că oamenii stau pe mai mult pe afară, iar consumul de internet și de televizor a scăzut intens în ultima lună, de când a venit căldura. Unde mai pui că este și perioada concediilor.

Luptă ușoară în audiențe, câștigată de Antena 1 la mustață

Astfel, Antena 1 a câștigat lupta de duminică cu un maxim al audienței de 6.2 la nivel Național și un share de 16,3 în jurul orei 22.00 cu o reluare a show-ului culinar Chefi la Cuțite.

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite s-a terminat acum o lună cu Narcisa Birjaru drept fericita câștigătoare a marelui trofeu al emisiunii de la Antena 1. Ea a devenit prima femeie care a câștigat vreodată Chefi la Cuțite, ceea ce l-a făcut și mai mândru pe mentorul ei, chef Cătălin Scărlătescu.

Kanal D, pe locul doi

Pe locul doi a venit Kanal D, lăsând Pro TV pe locul 3. Astfel, postul turcesc a reușit să bifeze un maxim al audienței de 6.1, în jurul orei 21.30, cu emisiunea Roata Norocului și un share de piață de 16.1%.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost vedetele care au învârtit “Roata Norocului” duminică seara, cei doi venind în spijinul unei familii greu încercate de soartă, și sunt puși pe fapte mari, pentru că își doresc să câștige cât mai multe premii.

„Sper din tot sufletul să câștigăm în această seară pentru voi și să stați cu pumnii strânși  J ”, transmite Bianca Drăgușanu membrilor familiei nevoiașe.

Ultimul loc a fost bifat de postul de televiziune Pro TV, care a mizat pe două filme pentru a spori audiența de duminică. Din păcate, asta i-a adus doar un loc 3 cu un maxim al audienței de 5.4 în jurul orei 21.30 cu filmul Johnny English… se întoarce! care îl are drept actor principal pe Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul lui Mister Bean.