Surpriză totală în bătălia audienţelor din prime-time, sâmbătă seara. PRO TV a pariat din nou câştigător, cu două filme artistice care i-au ţinut cu sufletul la gură pe telespectatori. Şi rivalii de la Antena 1 au mers pe aceeaşi reţetă, dar au terminat abia pe locul secund.

PRO TV le-a dat lovitura rivalilor

La nivel naţional, filmele pe care a pariat PRO TV au luat faţa rivalilor, la nivel naţional. Surpriza a venit însă de la Kanal D care a mers pe Survivor România, ediţie specială, dar nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Primele două sloturi ale orei 20.00, au fost împărţite de către PRO TV şi Antena 1, la mare luptă. Kanal D s-a clasat cu Survivor România abia pe locul al treilea. Şi ultimele două sloturi ale orei au fost la fel. PRO TV şi Antena 1 şi-au împărţit supremaţia la nivel naţional. PRO TV a pariat pe filmul PRO, iar Antena 1 pe un alt film artistic.

De la ora 21.00, PRO TV a ridicat strocul audienţelor care au fost din ce în ce mai ridicate la nivel naţional. Din cele patru sloturi ale orei, PRO TV a câştigat trei, cu audienţe de peste 5. Antena 1 s-a mulţumit cu un singur sfert de oră, iar Kanal D a fost abia pe locul al treilea.

Denise Rifai, în topul audienţelor, de la ora 22.00

De la ora 22.00, pe PRO TV şi Antena 1 a început a doua serie de filme artistice ale serii, în timp ce Kanal D a pariat pe emisiunea câştigătoare de marţi. 40 de întrebări cu Denise Rifai, în reluare, ediţia de marţi. Toată ora 22.00 a aparţinut în totalitate celor de la PRO TV, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, la mare luptă cu Kanal D şi Denise Rifai. La această oră, PRO TV a avut şi cea mai bună audienţă a serii, dintre toate televiziunile, 6,1.

Până la miezul nopţii, între 23.00 şi 00.00, tot PRO TV a făcut legea cu filmul artistic. Antena 1 a reuşit să îşi adjudece un singur slot de audienţă, iar emisiunea în reluare a lui Denise Rifai a făcut, de asemenea, cifre foarte bune de audienţă, aproape 2.