PRO TV a încasat o înfrângere usturătoare joi seara, în bătălia audienţelor, la nivel naţional. Episodul în reluare din Las Fierbinţi a dus PRO TV pe primul loc al audienţelor în prime-time, dar surpriza a venit după terminarea serialului.

Lovitură dură încasată de PRO TV

La ora 21.30 a început pe PRO TV meciul din turul 2 preliminar din Conference League dintre FCSB şi Şahtior Karagandy. Surprinzător, PRO TV nu a mai reuşit să îşi adjudece primul loc la audienţe, la nivel naţional. A pierdut bătălia cu cei de la Kanal D, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Las Fierbinţi, constant pe primul loc

PRO TV a început bine joi seara, în prime-time. După ce Ştirile PRO TV au câştigat bătălia audienţelor, la nivel naţional, trendul s-a menţinut apoi. La ora 20.30, a început serialul Las Fierbinţi, iar PRO TV a fost constant peste concurenţă. A câştigat fără probleme cele două sloturi de audienţă de la finalul orei 20.00.

6,3 şi 7,9 a avut PRO TV cu Las Fierbinţi, în timp ce Hercai de la Kanal D a fost pe locul secund. iUmor, în rleuare, pe Antena 1, a prins doar locul al treilea. Aceleaşi cifre bune a avut PRO TV şi între 21.00 şi 21.30 cu Las Fierbinţi. 7,3 şi 7,2, la distanţă de competitoarele Kanal D şi Antena 1.

A fost însă o răsturnare de situaţie clară după finalul episodului din Las Fierbinţi. Deşi pe PRO TV a început un eveniment premium, în direct, meciul dintre echipa vicecampioană şi Şahtior Karagandy, Hercai şi Kanal D au preluat conducerea.

Hercai a avut audienţe de peste 7 în intervalul 21.30-23.00 care a dus postul Kanal D pe primul loc, la audienţe, la nivel naţional. Doar un singur sfert de oră a reuşit PRO TV să mai fie peste Kanal D în acest interval de timp. După ce s-a terminat Hercai, PRO TV a revenit pe primul loc la audienţe. Toată seara, Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea.