Cătălin Măruţă suferă înfrângeri pe bandă rulantă. Puţină lume se mai uită la emisiunea La Măruţă, de la PRO TV. Rivalii de la Antena 1 şi Kanal D îi iau faţa lui Cătălin Măruţă în fiecare zi, la nivel naţional.

O nouă înfrângere pentru Cătălin Măruţă

Nici luni după-amiază Cătălin Măruţă nu s-a putut apropia de rivalii de la Kanal D şi Antena 1. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, emisiunea la Măruţă a fost sub Teo Show şi sub Antena 1, la nivel naţional. Chiar de la ora 15.00, PRO TV a fost abia pe locul al treilea, la nivel naţional.

3,3 a avut Teo Show pe primul sfert de oră al emisiunii, la mică distanţă de audienţa celor de la Antena 1, acolo unde de la ora 15.00 a început a doua oră din emisiunea Miresa. Cătălin Măruţă a venit abia al treilea. Următoarele două sloturi de audienţă ale orei au fost împărţite, în această ordine, de către Kanal D şi Antena 1.

Pe primul slot, Cătălin Măruţă a reuşit să fie la egalitate cu locul secund, Mireasa, cu o cifră de audienţă de 2,9. A fost singura dată când Măruţă a putut să se apropie de rivali. Şi ultimul slot de audienţă al orei a aparţinut emisiunii Mireasa de la Antena 1, care s-a şi terminat apoi. Pe 2 a fost Teo Show, iar La Măruţă, abia pe 3.

Teo Show a bătut Observatorul Antenei 1

De la ora 16.00, a încpeut pe Antena 1 Observatorul amiezii. A fost un galop de sănătate însă la nivel de audienţe pentru Teo Show. Emisiunea de la Kanal D a reuşit să prima jumătate de oră a emisiunii la nivel de audienţe. Totul s-a schimbat însă în ultima jumătate de oră.

Antena 1 şi Observatorul au făcut scor egal în intervalul 15.30-15.45 şi apoi ştirile şi-au asigurat primul loc, pe ultimul slot de audienţă al orei. În tot acest timp, La Măruţă a fost pe locul al 3-lea la nivel de audienţe, pe segmentul naţional.