Cel mai mare regret al lui Cătălin Măruță! Omul de televiziune a spus-o clar

Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii care îi poartă numele,  difuzată la Pro TV, a acceptat un interviu fulger pentru viva.ro. În cadrul acestuia, el a răspuns la mai mult întrebări, una dintre ele fiind ”care este cel mai mare regret”.

Fără să se ferească, Cătălin Măruță a spus clar că regretă faptul că nu a făcut copii mai devreme.

Acesta a precizat că cea mai mare teamă a sa este să nu aivă timp pentru oamenii pe care îi iubește, subliniind că fericirea înseamnă, de fapt, recunoștința pentru ceea ce ai.

În ceea ce privește ocupația favorită a omului de televiziune, el a spus că îi place să se plimbe, motiv pentru care, în weekend, merge împreună cu famila în parc.

”Să mă plimb. Pe jos sau cu bicicleta. De aceea, în weekenduri, uneori ne urcăm toți patru pe biciclete, eu, Andra, Eva și David, și dăm o tură prin parcuri.”, spune soțul Andrei.

Falsitatea, lucrul cel mai detestabil

Întrebat ulterior ce detestă mai mult la o persoană, Cătălin Măruță a spus falsitatea. El a mai spus că nu are mare toleranță atunci când cineva greșește și nu recunoaște, preferând să mintă.

”Să greșești și să încerci să ascunzi asta, să minți, în loc să spui ce s-a întâmplat, de teama consecințelor. Cel mai corect și mai eficient este să îți asumi orice.”, spune el.

Chiar dacă are tot ce își poate dori, soțul Andrei nu se poate opri din muncă, lucru pe care acesta îl consideră un mare defect.

Andra, admirată de soțul ei

În cadrul interviului, Cătălin Măruță a fost întrebat pe cine admiră cel mai mult în viața reală, iar răspunsul nu a fost deloc unul surprinzător. Acesta a spus că o admiră pe soția sa.

Întrebat ulterior cu ce talent natural ar vrea să fie înzerstrat, el a răspuns că dorețte să poată cânta pentru a face un duet cu Andra, soția sa.

 

 

 

Sursa foto: Facebook, Cătălin Măruţă