În cadrul show-ului ‘Spui tot sau îți va lua gura foc?’, Jador a oferit un între spectacol. Artistul a oferit detalii inedite din viața sa și nu s-a oprit aici. Acesta l-a supus pe Cătălin Măruță la un test uriaș.

Pentru a nu mai gusta din sosurile picante oferite de Măruță, Jador nu s-a ascuns și a spus tot adevărul, iar la finalul discuției, cei doi au avut un dialog la care nimeni nu se aștepta.

Jador l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă a înșelat-o până acum pe Andra, soția sa.

„Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!” a spus Jador.

Ce răspuns i-a dat Cătălin Măruță lui Jador

„Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță.

În ciuda răspunsului primit, artistul a mai adăugat că știe că există și femei care caută bărbați serioși.

„Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu”,a mai spus Jador.

Georgiana este femeia care i-a furat inima lui Jador, iar artistul a vorbit în timpul emisiunii și despre relația lor. Cântărețul susține că cei doi s-au despărțit în urmă cu doar două săptămâni fără a mai exista vreo șansă de împăcare, chiar dacă acesta încă are sentimente pentru ea.

„Fosta mea iubită. Nu mai sunt de vreo două săptămâni. Nu mai sunt cu ea, nu mai vreau să discut. O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău? Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită.”, a zis Jador.