Influencerul Hunor care a uimit tot internetul l-a lăsat mască şi pe Cătălin Măruţă, în direct la PRO TV. Filmuleţele de pe internet au rulat şi în platoul emisiunii La Măruţă, dar un singur lucru l-a uimit pe Măruţă. Faptul că Hunor, deşi are un corp invidiat de toată lumea, mănâncă şi untură.

Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte

Unul dintre filmuleţe i-a atras atenţia lui Măruţă. În acel filmuleţ, Hunor gătea foarte gras, lucru care l-a uimit pe Cătălin Măruţă. „Cei care se uită la filmuleţele tale spun că cum untură să faci pătrăţele. Nu pot să cred aşa ceva. Suntem aici la lecţia de sănătate.”, a exclamat Măruţă.

Şi uimirea lui Măruţă a continuat. Prezentatorul PRO TV a fost uimit şi de exerciţiile pe care le face Hunor în spate cu prietena lui Corina. Mai mult, Măruţă i-a spus lui Hunor ca la următoarea emisiune să vină şi cu iubita lui la PRO TV. „Povestea asta cu untura să ne-o spui şi nouă. Când te apuci de fitness şi de nutriţie trebuie să fii atent. Data viitoare să vii şi cu prietena ta Corina”, a mai spus Măruţă.

Dezvăluirea care l-a uimit pe Cătălin Măruţă

Celebrul Hunor nu s-a mai abţinut şi s-a decis să dezvăluie totul. I-a spus lui Cătălin Măruţă cum poate să mânânce gras, dar totuşi să se menţină într-o formă de invidiat. „Un gram de grăsime are 9 calorii dublu faţă de proteine i carbohidraţi. Şi tu te ai mirat când ai ajuns. Dacă mâncăm carbohidraţi corpul nu poate să ardă grăsimile”, a explicat celebrul influencer sportiv.