De luni până vineri, la ora 15:00, la Pro TV, are loc emisiunea La Măruță, însă în ediția de joi prezentatorul a lipsit, lucru care nu s-a văzut neapărat în audiențele emisiunii. În intervalul orar 15.00 – 17.00, audiența de la Pro TV, din timpul emisiunii de divertisment a fost aproape cot la cot cu programul principalului adversar al postului din Bulevarul Pache Protopopescu, Antena 1, unde a rulat sezonul 3 al serialului Mireasa și știrile Observator de la ora 16.00.

La Măruță, de la egal la egal cu Antena 1

Astfel, la nivel Național, emisiunea La Măruță a început cu un rating de 2.2 și un share de 18.3, atingând punctul culminant în jurul orei 16.30, când a atins 3 puncte de rating și un share de piață de 21.9. Pe același segment, Antena 1 a avut la ora 15.00, când a început serialul, 2.3 puncte de ratin, puțin mai mult decât Pro TV, cu un share de 19, cu un punct culminant aproape de ora 17.00, la finalul știrilor de la Antena 1, de 2.9 și un share de piață de 20.5, arată audiențele studiate de capital.ro pentru ziua de joi.

Cătălin Măruță a lipsit de la emisiune

Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiunea de joi, 17 iunie. Rare au fost momentele în prezentatorul nu s-a prezentat la show-ul pe care îl moderează la Pro TV, dar şi de această dată a avut un motiv extrem de întemeiat, pe care l-a împărtăşit şi cu fanii.

Prezentatorul a mărturisit că fiica lui, Eva, a avut serbarea de sfârşit de an, la grădiniţă, şi a vrut să fie prezent, să o susţină. Eva urmează să înceapă din toamnă școala, iar tatăl ei nu a vrut să rateze un moment atât de important în viața ei.

Anunțul lui Măruță

„Într-o viață, cu toții avem momente de neratat. Astăzi eu am parte de unul: fetița mea are serbare la grădiniță. Este ultima zi acolo, din toamnă începe școala! Eva este tare emoționată (dar nu mai mult decât noi!), și-a făcut și bucle, s-a gândit cum să se iîmbrace.

Sunt mândru că mi-am dat seama că nu pot lipsi de la eveniment și foarte recunoscător pentru că am o echipă de nota 10 care m-a ajutat și împreună am găsit soluții ca în prima parte a emisiunii să nu fiu în platou, ci la serbare, cu familia mea. Azi e o zi cu multă, multă fericire!‘, a transmis Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

La Măruță este o emisiune de televiziune difuzată pe canalul Pro TV. Este prezentată de Cătălin Măruță, de luni până vineri, de la ora 15 până la ora 17, după care încep „Știrile Pro TV”. Numele anterior al emisiunii a fost Happy Hour, din 22 octombrie 2007 până în anul 2013.