Antena 1 a fost lider detașat miercuri seară la nivel Național în privința audiențelor, după ce a reușit să detașeze clar Pro TV în intervalul orar el emisiunii culinare care a avut parte de marea finală miercuri.

Antena 1 a câștigat detașat lupta audiențelor de miercuri

Mai mult, postul TV din Bulevardul Pache Protopopescu nu a avut parte de meciuri așa interesante la EURO 2020 așa că românii nu le-au urmărit în număr mare. În schimb, finala importantă de la Chefi la Cuțite, în care s-au aflat finaliștii, a dat lovitura încă de la ora 20.00 de când a început, pornind cu o cotă de 5.9 și un share de rating de 20.7, ca apoi spre seară să înceapă adevărata nebunie și să treacă de un rating de 9, 10 și chiar 11, atingând punctul maxim în jurul orei 23, atunci când a atins 11.4 puncte de rating, cu un share de piață de 33, 2, arată audiențele TV studiate de capital.ro.

Pro TV a mizat pe meciurile de la EURO

Prima partidă programată miercuri la EURO 2020, de la ora 16:00 a fost Finlanda și Rusia, într-un meci din cadrul Grupei B. Celelalte două dueluri ale zilei au avut loc în cadrul Grupei A. De la ora 19:00, Turcia și Ţara Galilor, iar pe seară Italia și Elveția, de la ora 22:00, unde Italia a învins cu 3 la 0. Totuși, ratingurile au fost slăbuțe, cu un punct maxim de 9.9 în jurul orei 22, dar depășit chiar și atunci de Antena 1.

Finaliștii Chefi la Cuțite au făcut senzație miercuri seară

Sezonul nouă al emisiunii “Chefi la cuţite” s-a terminat miercuri, când a fost marea finală, iar interesul publicului a fost unul extrem de crescut. Miercuri, e la ora 20:30, a rulat la Antena 1 finala îndrăgitului concurs culinar, iar la finalul ediției s-au aflat numele celor trei concurenți care s-au calificat în marea finală și care, totodată, au avut șansa la premiul de 30.000 de euro, aceștia fiind Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru. Emisiunea plină de suspans a reușit să dea lovitura în audiențe, mai ales după ce s-a aflat și câștigătoarea, Narcisa Birjaru.