O nouă seară dominată de ProTV cu ajutorul serialului Las Fierbinţi. Episodul de miercuri seara a făcut ravagii la nivel de audienţe la nivel naţional.

Las Fierbinţi, dominator la audienţe

ProTV nu dă nicio şansă concurenţei atunci când difuzează un episod din Las Fierbinţi. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară, atunci când ProTV a dominat audienţele la nivel naţional între orele 20.30 şi 21.30. Conform cifrelor consultate de către capital.ro, cunoscutul serial a fost cel mai vizionat program TV la nivel naţional.

La 20.30, ProTV avea deja peste 7 la nivel de rating, la mare distanţă de cei de la Antena 1, acolo unde începuse iroast istoric. Kanal D a fost însă marea surpriză a serii. A fost pe locul 2 constant, la nivel de audienţe, cât timp a fost Las Fierbinţi pe ProTV.

Audienţa celor de la ProTV a crescut din cel în ce mai mult pe următoarele sloturi. ProTV a depăşit şi 9 rating, cu Las Fierbinţi. În acelaşi timp, filmul turcesc Hercai de la Kanal D avea cifre foarte bune, dar nu a reuşit să îi depăşească pe cei de la ProTV.

Finalul Las Fierbinţi a adus supremaţia Kanal D

Odată terminat episodul din Las Fierbinţi ProTV şi-a pierdut supremaţia la audienţe, la nivel naţional. Filmul Pro care a început la 21.30 nu a mai reuşit să facă faţă filmului turcesc Hercai de la Kanal D. La 22.30, a început şi pe Antena 1 un film artistic.

De la 21.30, audienţa celor de la ProTV a scăzut, iar Hercai a preluat conducerea fără probleme. Cifrele de audienţă au fost din ce în ce mai bune. Toată România s-a uitat la serialul turcesc Hercai. 8,9, 7,8 şi 9,3 au fost cifrele care au plasat Kanal D pe primul loc la nivel de audienţe.

De altfel, până la ora 23.00, atunci când filmul turcesc Hercai s-a terminat, ProTV şi Antena 1 nu au avut nicio şansă în faţa KanalD. Audienţele au fost constant peste 8. După finalul Hercai, Kanal D a mai scăzut la nivel de cifre. Până la miezul nopţii, ProTV a preluat din nou conducerea, dar audienţele Kanal D au permis postului să rămână pe locul 2.