PRO TV pregătește o mare surpriză! Trusturile rivale se angajează în concursuri de talente sau în reality-show-uri, iar modelul a fost preluat din nou și de Kanal D. Însă, PRO TV se pregătește să depășească audiența cu un alt format. Mai exact, cu o mega-producție care ar urma să revină în grila de programe! Este vorba despre un serial pe care producătorii l-au abandonat acum mai bine de șase ani!

PRO TV aduce înapoi Atletico Textila

Este vorba despre un nou sezon al serialului Atletico Textila! Zeci de actori au participat deja la casting. Competiția a fost intensă, în special pentru rolurile principale, conform informațiilor obținute din interiorul trustului. Și în această săptămână, toți cei care au încercat norocul vor afla dacă au fost aleși ca protagoniști. Filmările vor începe apoi, în curând.

Serialul de comedie românesc a debutat pe micul ecran la data de 10 martie 2016, iar ultimul episod a fost difuzat pe 3 iunie 2017. Producția, care se concentrează pe echipa de fotbal cu același nume, a avut printre protagoniști și sportivi celebri. Bogdan Stelea a interpretat rolul lui… Stelea, Ciprian Marica pe cel al lui… Marica, Nana Falemi pe cel al antrenorului Celebru, iar Marius Niculae a jucat rolul jucătorului Celebru.

Florin Călinescu revine pe micile ecrane?

Din distribuție a făcut parte și Florin Călinescu. Însă, într-un anunț ulterior, actorul a declarat că se retrage din lumina reflectoarelor. Vedeta TV a apărut în postura unui suporter întâmplător al echipei, care a devenit ulterior finanțator al acesteia. De asemenea, Ana Maria Pop, cunoscută ca iubita prezentatorului Survivor, Daniel Pavel, a avut și ea un rol distinct. Absolventă a unei școli de actorie, aceasta a interpretat personajul fostei prietene a lui Costeluș, atacantul echipei de fotbal Atletico Textila, care își accidentează gâtul într-un meci și este înlocuit, rol jucat de Andrei Mateiu.

Pro TV va aduce astfel în prim plan un nou serial de comedie, având în vedere succesul și ratingul obținut de un alt serial, Las Fierbinți, pe parcursul timpului.

Florin Călinescu
Florin Călinescu; SURSA FOTO: captură de ecran YouTube

Florin Călinescu își cere drepturile pentru „Chestiunea Zilei” și „Tanti Florica”

Amintim că în primele zile ale lunii februarie, Florin Călinescu a fost prezent la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) pentru a înregistra două branduri cunoscute de publicul PRO TV.

Actorul a explicat motivele din spatele acestei decizii și a dezvăluit ce s-a întâmplat cu emisiunile „Chestiunea Zilei” și „Tanti Florica”, două producții care au fost difuzate pe PRO TV acum mulți ani.

Este important de menționat că, în ciuda faptului că este cunoscut pentru activitatea sa recentă ca jurat la Românii au Talent, Florin Călinescu a fost și creatorul unui talk show numit „Chestiunea Zilei”. Această emisiune a fost difuzată pe PRO TV în perioada 1996-2000 și apoi în 2004. De asemenea, a fost prezentată și pe Tele 7 abc între anii 2002 și 2003. Mai multe puteți citi aici.