Denise Rifai a avut un invitat important marţi seara, la Kanal D. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai l-a avut în studio pe Marcel Ciolacu, şeful PSD.

Kanal D a prins podiumul cu Marcel Ciolacu

Emisiunea cu Marcel Ciolacu a reuşit să prindă podiumul audienţelor la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. La startul emisiunii, ora 23.00, pe primul slot, Denise Rifai a reuşit să obţină şi cele mai bune cifre. 4,3, la mică distanţă de ProTV, în timp ce Antena 1 avea aproape 11.

Următoarele sloturi de audienţă au însemnat mici scăderi pentru cei de la Kanal D care au reuşit însă să rămână pe locul trei, la distanţă de rivalii de la Antena 1 şi ProTV. Dacă la Antena 1, Chefi la cuţite a avut cifre de peste 9 pe toată ora 23.00, ProTV a început cu 5, dar a scăzut cu fiecare sfert de oră până la miezul nopţii. 40 de întrebări cu Denise Rifai a avut şi 3,3, dar odată cu apropierea de miezul nopţii au scăzut până la 1,8.

După miezul nopţii, Kanal D şi Denise Rifai au avut 1,8, dar audienţa a continuat să scadă. Emisiunea s-a terminat la 1.30, când Kanal D încă mai avea 0,8.

ProTV, lider cu Las Fierbinţi

În prime-time, la nivel naţional, ProTV a fost din nou lider de audienţă pe aproape toate sloturile de audienţă. De la ora 20.30 până la 21.15, ProTV a bătut şi Antena 1, dar şi Kanal D. Antena 1 a revenit însă la jumătatea orei 21.00, când se termina Las Fierbinţi.

Chefi la cuţite a obţinut cele mai mari cifre de audienţă marţi seara, cu aproape 11 rating în intervalul 21.30-22.30. Kanal D cu filmul turcesc Hercai a prins locul secund al audienţelor în intervalul 20.30-21.00 şi s-a menţinut cu cifre importante până la ora 23.00

De la ora 21.30, Hercai a reuşit să bată chiar şi ProTV la audienţe, dar nu a putut ţine pasul cu Chefi la cuţite de Antena 1. Totuşi, cifrele de audienţă au fost peste 7, iar pe unele sloturi, peste 8.
Sursa foto INQUAM / Octav Ganea