Denise Rifai reacționează dur la adresa lui Nicușor Dan: Ce blestem pe orașul asta cu primarii ăștia

În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Denise Rifai este revoltată de faptul că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a decis să închidă jumătate din oraș. Din cauza aceasta, traficul a devenit mai aglomerat decât este de obicei.

”Ce blestem pe orasul asta cu primarii astia???!
Doamne, de ce sa transformi traficul mai omenesc din aceste zile de weekend intr-unul cumplit, cu zeci de masini in coada si cu soferi care sa-si stoarca creierii si waze-ul pe unde sa o ia ca sa evite drumurile inchise de Luminatia sa, Primarul Capitalei !!!!!”, spune aceasta.

Nicușor Dan merge pe modelul Gabrielei Firea

Aceasta a mai spus că în perioada în care Gabriela Firea era primar general exista aceeași problemă de la începutul verii până toamna.

”Cand era Firea, in fiecare sfant weekend aveam problema asta, de cand venea caldura si pana cand reincepea toamna! Acum, vad ca noul primar, nu doar ca persista in aceleasi probleme, dar a preluat pana si acest cumplit obicei!!!!
De ce, Doamne????! De ce sa stam in traficul asta cumplit???? De ce, mai Nicusor, ai inchis jumatate din oras ??????!!
Ce or manca oamenii astia !??! Ce or avea ei in cap????! Ce se intampla in tarisoara asta???!”, mai spune ea.

”Mulți dintre noi muncim și în weekend”

Jurnalista de la Kanal D mai spune că Bucureștiul este cel mai încărcat și complex oraș din toată țara, subliniind că unii români muncesc și în timpul weekend-ului.

”Oare nimeni nu intelege ca BUCURESTIUL este CAPITALA Romaniei, adica cel mai incarcat si complex oras din toata tara asta, din toate punctele de vedere???? Pe bune, chiar nu e camp de promenada! Avem treaba, ba chiar multi dintre noi MUNCIM SI IN WEEKEND!!!!!!
Ps. Si cata resursa se consuma. Cati politisti sunt asezati in strada, si ii bate soarele in cap, doar ca sa tina circulatia inchisa si deci sa asiste la nervii si furia soferilor!”, spune ea.