Potrivit ultimelor informații, la mică distanță de locul unde mașina lui Ioan Crișan a fost incendiată, în piața Arad au fost descoperite mai multe persoane care vând țigări de contrabandă fără niciun fel de problemă.

Amintim faptul că, în cursul săptămânii trecute EVZ a dezvăluit faptul că asasinii lui Ioan Crișan ar avea o serie de legături conexe.

Ajunși la fața locului, jurnaliștii au primit și o ofertă de la o femeie care vindea cu 12 lei pachetul de țigări. Aceasta făcea și o ofertă specială în cazul în care erau cumpărate mai multe pachete.

De menționat este faptul că, toată această vânzare ilegală de țigări are loc la doar câțiva pași distanță de locul în care s-a produs explozia mașinii omului de afaceri din Arad.

Noi detalii despre Ioan Crișan

În ultimele zile, EVZ a investigat relațiile pe care Ioan Crișan le-ar fi avut. Se pare că acesta mai avea un frate, cu care s-ar fi certat pentru moștenire. Totodată, localnicii din comuna unde a locuit familia Crișan au povestit că tatăl omului de afaceri era un om foarte dur, iar mama sa suferea de o boală gravă, soțul ei arucându-i medicamentele.

În același timp, sursa citată a mai oferit și detalii din ancheta exploziei de la Arad. Se pare că Ioan Crișan era un apropiat al unui cerc de polițiști cu care colabora strâns atât pe transporturile pentru care firma lui închiria tiruri, dar și pentru informații.

Totodată, despre Aurora Ardelean, contabila și amanta omului de afaceri Ioan Crișan, s-a aflat că este omul ce mai prețios în acest caz, ea deținând o serie de informații importante despre viața, dar și despre activitatea victimei.

În acest context, sursa citată precizează că există posibilitatea ca amanta omului de afaceri să fie declarată de procurorul de caz ”martor protejat”, în cazul în care se va stabili că aceasta nu a avut niciun amestec în execuția omului de afaceri.