Zi plină de audiență de 1 iunie când datorită ploii românii au stat mai mult în fața televizoarelor. Topul audiențelor a fost condus de Pro TV și Antena 1, dar Kanal D a reușit să prindă un loc pe podium, pentru un bine meritat loc 3, la finalul zilei.

Denise Rifai prinde locul pe podium după Antena 1 și Pro TV

Astfel, la începutul segmentului său, la ora 23.00, emisiunea lui Rifai a început cu un rating de 7 puncte și un share de 18.3, pe segmentul de public național. în fața Pro TV, cu 5.5 puncte, și un share de 14.4, dar în spatele Antena 1 care a avut 9.2 puncte de rating și un share 24.2. Imediat ce emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a început, aceasta a scăzut la 4.4 puncte de rating, aproape de PRO TV care a avut 4.7, dar departe de Antena 1 care a condus detașat cu 10.5.

Spre finalul ediție, aproape de miezul nopții, ratingul a scăzut la 2.3, aproape de Pro TV cu 2.6 și Antena 1 cu 3.2.

Cristian Țânțăreanu, invitatul lui Denise Rifai

Marți, 1 iunie, Cristian Țânțăreanu a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Omul de afaceri este unul dintre cei mai excentrici milionari ai României, iar averea acestuia era estimată în 2007 la aproape 50 de milioane de dolari, rezultată din afacerile cu imobiliare și terenuri.

Odată cu problemele de sănătate întâmpinate de Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer, cumpănă peste care a trecut cu bine, acesta s-a retras vizibil din lumina reflectoarelor.

În ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D, milionarul a vorbit despre cine este omul, soțul și tatăl Cristian Țânțăreanu, dincolo de cancanul mediatic din viața sa. Acesta a oferit amănunte despre copilăria sa, legături de familie, afaceri, dar și la cât se ridică, cu adevărat, averea acestuia.

„Când ați dat de gustul banilor?”, „Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?”, „Cum ați fost țepuit de 3 milioane de dolari?”, „De ce v-ați fabricat imaginea de nonconformist sexual?”, „Câți bani ați investit în <Paradisul Verde>?”, „Care este adevăratul motiv pentru care v-ați dezmoștenit fiul?”, „V-ați folosit de relațiile politice pentru a vă șterge datoriile la stat?” au fost doar câteva dintre întrebările adresate lui Cristian Țânțăreanu în ediția de marți a emisiunii.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea