Cei de la Kanal D nu au avut rival sâmbătă seara, în topul audienţelor TV. ProTV şi Antena 1 nu au reuşit să strângă nimic măcar împreună cât a avut Kanal D cu Survivor România.

Survivor România şi-a surclasat toţi adversarii

Kanal D a început încă de la startul emisiunii, la ora 20.00, să le ia faţa celor de la ProTV şi Antena 1. Între ora 20.00 şi ora 21.00, audienţa Kanal D a crescut de la 6,3, până la 9. În tot acest timp, ProTV şi Antena 1 s-au menţinut în jurul cifrei 5, cu un avantaj pentru cei de la ProTV.

Survivor România, peste ProTV şi Antena 1

Dacă filmul Pro nu a avut nicio şansă în faţa Kanal D, nici Next Star de la Antena 1 nu s-a ridicat nici măcat la jumătatea ratingului Kanal D. Pe toată ora 21.00, Kanal D a continuat să-şi surclaseze adversarii. A depăşit chiar 11 cifra de audienţă.

Liga Campionilor nu a prins podiumul

Cei de la RCS-RDS au intrat în arenă de la ora 22.00. Atunci, a început pe DigiSport 1 finala Ligii Campionilor de pe Dragao din Porto. Manchester City şi Chelsea nu i-au convins însă prea mult pe români care s-au uitat tot la Survivor România.

Pe prima repriză a finalei de la Porto, DigiSport 1 a avut cifre de aproape 3 ca udienţă. Finalul primei reprize a adus cei mai mulţi telespectatori pe postul de sport, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Repriza a doua a venit cu un plus pentru postul controlat de RCS-RDS.

Spre finalul meciului, când partida se încinsese, postul de sport a depăşit cifra 3 la audienţă. Golul lui Havertz a adus londonezilor trofeul Ligii Campionilor pentru a două oară în istoria albaştrilor. Din păcate, la nivel naţional, DigiSport 1 nu a prins podiumul la audienţe.

Kanal D a continuat dominaţia de la ora 22.00 până la miezul nopţii atât pe meciul de fotbal, cât şi pe ProTV şi Antena 1. Ultimele două şi-au împărţit disputa pentru locul secund. Dispută pe care ProTV a pierdut-o categoric pe slotul 22.00-00.00. Finala Ligii Campionilor a reuşit să se claseze după cele mai mari trei televiziuni din România.