Cei de la Kanal D au audienţa mare garantată atunci când vine vorba de Survivor România. Asta s-a întâmplat şi joi seara, când show-ul de la canalul controlat de turci a făcut ravagii la nivel de audienţe. Toată România s-a uitat la Survivor România.

Survivor România a bătut ProTV

La ora 08.00, când a început Survivor România, Kanal D avea deja o audienţă importantă. 5,5, iar cei de la ProTV 6,2. Audienţa Kanal D a urcat imediat pe următoarele sloturi de audienţă, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Până la ora 21.00, Kanal D a avut o audienţă de peste 7, la mare bătaie cu ProTV.

Trebuie spus că ProTV a fost un pic peste Kanal D, având în vedere că de la 20.30 a început pe ProTV Las Fierbinţi. Kanal D nu a fost însă delor departe de concurenţă. Între 21.00 şi 21.15, ProTV a depăşit 10 rating la nivel naţională. Apoi, pe următoarele sferturi de oră ProTV a avut peste 9, dar şi aproape 8. În tot acest timp, Kanal D a ţinut aproape cu cifre foarte mari de audienţă, o medie de 9 pe sferturile de oră.

Kanal D, lider de audienţă de la 21.30

De la ora 21.30, după ce pe ProTV s-a terminat Las Fierbinţi, Kanal D a devenit lider de audienţă la nivel naţional. Survivor România a întrecut pur şi simplu toate aştepotările.  Ratingul pe sferturi de oră s-a ridicat instantaneu, oar cifrele au fost fabuloase. Aproape 11 rating, Kanal D lider de piaţă la nivel naţional.

Cifrele de audienţă ale Kanal D au fost duble faţă de cele ale concurenţei. La ProTV după Las Fierbinţi a urmat un film artistic. Cifrele foarte bune ale celor de la Kanal D au cuprins şi toată ora 22.00, dar şi o mare parte din ora 23.00.

Totuşi, după 23.30, când Survivor România era pe final, Kanal D mai avea rating doar 7,4, oricum foarte ridicat pentru acea oră şi la distanţă mare faţă de concurenţă.