Las Fierbinți revine! Telespectatorii își vor descreți frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean, este transmis într-un comunicat.

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți „rezidenți” din Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de îndrăgiți. Îi așteaptă noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România, iar în noul sezon vedem cum vor face față peripețiilor. Același sat, aceeași țară, aceleași personaje îndrăgite dar…glume și întâmplări proaspete și inedite.

Las Fierbinți revine

„Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți.”, spune Anca Dumitra.

Cu sezonul 18 din Las Fierbinți distracția continuă. Serialul vine cu „marfă” proaspătă, originală: replici care fac deliciul publicului și situații neprevăzute și hilare.

„Nu ratați noul sezon Las Fierbinți! Din 2 februarie, la PRO TV!” este transmis în comunicatul respectiv.

PRO TV a semnat cu un super milionar din România

PRO TV se pregăteşte pentru un nou sezon al celebrei emisiuni “Imperiul Leilor”. Ce investitor a decis să revină în cadrul emisiunii şi spune că este “aici pentru a scrie încă o poveste”?

Investitori de top sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei de afaceri în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor” de pe PRO TV. Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu și Dragoș Petrescu sunt primii lei care și-au arătat dorința de a demonstra că, în aceste timpuri confuze, oamenii de afaceri pot trece peste orice impas dacă acționează împreună. Mohammad Murad este cel de-al cincilea investitor care vine să-și asume rolul de a inspira tinerii antreprenori.

Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group, este cel mai mare investitor în turismul românesc din ultimii ani și proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România. A ajuns în țara noastră înainte de Revoluție pentru a studia medicina. In prezent conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și deține 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, fabrica de conserve Mandy, dar și o divizie care activează pe piața imobiliară.

Mohammad Murad este leul care investește în oameni mai mult decât în afaceri, un maestru în arta negocierii care găsește oportunități acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit. Este calculat și analizează fiecare mișcare de business, iar pentru el contează cel mai mult chimia pe care o are cu omul din spatele unei idei.