Noul sezon al emisiunii Survivor România înregistrează cote excelente de audienţă, dovedindu-se un pariu câştigător pentru Kanal D.

Faimoșii și Războinicii s-au încleștat, miercuri seara, într-o competiție pentru o miza uriașă: hrana. Orezul și uleiul puse în joc i-au făcut pe cei 24 de concurenți să lupte aprig pe un traseu care le-a solicitat puterea de a relaționa în echipă, viteza, și, cel mai important, stăpânirea de sine. Războinicii au întors scorul în favoarea lor și au câștigat cu un 10-7 în fața adversarilor.

Nervi şi furie la Survivor România

Au existat și explozii de furie pe banca echipei roșii. Alexandra Stan a izbuncnit în plâns acuzându-și coechipierii că nu au încredere în strategiile propuse de ea. Culiţă Sterp a cedat și el nervos în timpul jocului, generând discuții în rândul Faimoşilor.

Nici Războinicii nu au stat departe de conflicte aprinse, după joc, în tabăra unde ar fi trebuit să îi aștepte o noapte liniștită, după o competiție istovitoare, finalizată cu succes. O neînțelegere pe un fond de oboseală și tensiune a făcut-o pe Georgiana Lupu să își iasă din minți, cu acuze la adresa lui Musty Camara. Colegii de echipă au intervenit, dar scandalul s-a stins cu greu.

Survivor România, pe primul loc în preferințele publicului din întreaga țară și de la orașe

Competiția extrem de intensă de miercuri seara a menținut Kanal D pe primul loc în rândul telespectatorilor din întreagă țară și de la orașe.

Postul de televiziune a înregistrat în intervalul difuzării Survivor România 8,1% Rating și 22,4% Share, pe Național, și 6,5% Rating și 18,1% Share. Pe publicul comercial, Kanal D a totalizat 5,7% Rating și 18,7% cotă de piață, plasând stația pe locul doi la foarte mică distanță de primul clasat.

1.443.000 de telespectatori din întreagă țară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării show-ului, încleştările dintre Războinici și Faimoși.

Joi seara, de la 22:00, urmează un nou joc aprins între Faimoși și Războinici. Nu pierdeți o nouă luptă pentru recompensă, în cel mai urmărit reality, „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D.

Costi Ioniţă, sărbătorit de echipa sa după ce a înscris un punct
Marilena Cuciurean
Musty Camara