Cântăreața Carmen de la Salciua a avut o tinerețe nu tocmai de invidiat dar din această cauză abia a reuşit să îşi termine studiile, respectiv să absolve liceul.

Chiar dacă acum Carmen de la Salciu are mulți bani și o carieră de succes, lucrurile nu au stat mereu așa. În tinereţe, cântăreaţa de abia a avut bani să termine liceul, atât de săracă era, scrie bzi.ro.

Carmen Racolta, cunoscută în lumea muzii drept Carmen de la Salciua a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, între anii 2003-2007.

Cine a ajutat-o să termine liceul

„Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta.

Nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni”, a povestit la un moment dat Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua nu mai e o fată obișnuită

Imediat după ce a terminat liceul, Carmen de la Salciua a trecut la muzică. „Dupa terminarea liceului mi-am gasit o formatie de baieti tineri cu care am inceput sa cant la nunti, la petreceri.

A durat mult pana sa imi construiesc acest nume, e greu, lumea e plina de compromisuri, dar eu sunt mandra ca nu am facut niciun compromis si am asteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evolutia mea!

Asta s-a si intamplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obisnuita, e un artist iubit de atata lume. Minunea asta ii apartine lui Dumnezeu si ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cantecului si sa il impartasesc cu toata lumea care ma iubeste si ma asculta!” a mai spus Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua are în prezent o relaţie cu Culiţă Sterp. Relația celor doi a fost presărată cu despărțiri, împăcări, mărturisiri emoționante dar și acuze reciproce. Într-un final, cei doi au decis să mai acorde încă o șansă relației.