Cătălin Măruță, prima reacție în scandalul cu Alex Velea. Ce mesaj i-a transmis vedeta de la Pro TV

Cătălin Măruță a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru Alex Velea, în contextul în care artistul a spus mai multe cuvinte dure la adresa sa. Prezentatorul TV este de părere că într-o prietenie lucrurile pot deveni tensionante, dar că la final ”bărbații își dau mâna”.

” În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.  #friends #nohardfeelings”, este mesajul scris de Cătălin Măruță, pe pagina lui de Facebook.

De la ce a pornit totul

Reacția lui Cătălin Măruță vine după ce Alex Velea a spus mai multe lucruri urâte despre el în cadrul unui podcast unde a fost invitat.

„ Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a mărturisit Alex Velea.

Sursă foto: Youtube Cătălin Măruță